Gymnasieligan HT21 Partners

Fractal Design

Att bygga sin egen dator är det givna valet för att ta spelandet till nästa nivå.
Fractal erbjuder det bästa inom kylning med produkter som Meshify, Torrent och Lumen.

Designade i Sverige.
Ultimat prestanda.

https://www.fractal-design.com/

Turneringspartner

Publiclir är Sveriges största spelförening med nära 50 000 registrerade medlemmar. Publiclir drivs ideellt och är en del av ungdomsförbundet Esport United. Föreningen grundades redan 2012 och har sedan dess  stöttat svensk e-sport och hjälpt spelare och lag att ta sig till olika evenemang. Publiclir åker på evenemang runt om i Sverige och arrangerar olika former av tävlingar. Att bli medlem kostar inget och ger en rad olika förmåner som tex access till spelservrar.

www.publiclir.se

Crownstudent

Crownstudent är Sveriges största leverantör av studentmössor online och har de nöjdaste kunderna i Sverige med 5 av 5 stjärnor på Trustpilot.
Designa studentmössan hos Crownstudent i lugn och ro online där du enkelt kan designa och beställa med nyheterna inför Student 2022 och få hela 10% rabatt på hela din beställning året ut med kod GYMNASIELIGAN
Helt enkelt bäst kvalitét till bäst pris. Beställ din Crown nu och var säker på att du kommer att älska din studentmössa! Crownstudent ser till att din student och studentmössa blir ett minne för livet.

https://www.crownstudent.com/

GameLoot

Gameloot är webbutiken för alla spel- och filmälskare. En riktig drakskatt minus den faktiska draken som vaktar den. Vi specialiserar oss på högkvalitativa och licensierade produkter från alla de största universumen till populärkulturens mindre kända vrår.

https://www.gameloot.se/sv/