Gymnasieligan VT22 Partners

Esport United

Tillsammans är vi mer än bara ett förbund och sänker trösklarna till organisering inom esport. Det ska vara lätt att engagera sig. Vi skapar förutsättningar för en inkluderande, jämställd och lättillgänglig esport. En esport på lika villkor oavsett vad.

https://esportunited.com/

SwedishHost

Swedishhost är ett varumärke för server-hosting, huvudsakligen spelservrar och VoIP-servrar. Varumärket ägs och drivs av Wireline AB. Vårat huvudmål är att hyra ut servrar med Skandinavien som geografisk fokus och kunna erbjuda spelservrar till väldigt låga priser med en hög kvalité på både tjänst och support. Vi kan även erbjuda konkurrenskraftiga priser där du som kund inte behöver spendera pengar på dyra hosting tjänster som inte kan hålla deras

https://www.swedishhost.se/

Turneringspartner

Publiclir är Sveriges största spelförening med nära 50 000 registrerade medlemmar. Publiclir drivs ideellt och är en del av ungdomsförbundet Esport United. Föreningen grundades redan 2012 och har sedan dess  stöttat svensk e-sport och hjälpt spelare och lag att ta sig till olika evenemang. Publiclir åker på evenemang runt om i Sverige och arrangerar olika former av tävlingar. Att bli medlem kostar inget och ger en rad olika förmåner som tex access till spelservrar.

https://www.publiclir.se/