Partners

Shark Gaming Systems

Shark Gaming Systems grundades 2009 av Mikael Taipalus och har sedan dess varit leverantör av de bästa spelmaskinerna. Filosofin har alltid varit att leverera den absolut bästa tekniken som finns att erbjuda, kombinerat med gedigen support. Shark Gaming drivs av passionen för hårdvara och spel, vilket lyser igenom alla processer i verksamheten. Vi har fingret på pulsen. Även om det ibland innebär att mer än hälften av företagets anställda förlorar fokus så snart ny hårdvara anländer på lagret. Men det är också sådant som gör att vi älskar att gå till arbetet varje dag. Vi tar fram några av de absolut häftigaste spelmaskinerna på marknaden och arbetar kontinuerligt på att flytta fram gränserna för prestanda och glädje för våra kunder. Vi drivs av ambitionen att ge våra kunder de bästa spelupplevelserna som går att få, och en hel del tyder på att vi faktiskt också lyckats med det. Shark Gaming har gått från att vara ett litet ”lägenhetsprojekt” till ett företag med över 20 anställda och ett huvudkontor på över 850 kvadratmeter.

https://sharkgaming.se/

ZOWIE

För att ge lagen bästa möjliga förutsättningar på finalerna har vi valt att vända oss till ZOWIE för att försäkra oss om skärmar och gaming gear i toppklass. 

Läs mer: https://zowie.benq.eu/en-se/

SESF

Svenska e-sportföreningen (SESF) är förbundet som tillhör det Internationella e-sportförbundet och som varje år tar ut det svenska landslaget till e-sport VM. SESF har Svenska Spel som huvudsponsor, och partners som Telia, ABF och Högskolan i Halmstad. Gymnasieligan använder sig av SESF certifieringar av ligan, e-sportdiomare och ställer krav på att alla tävlande ska ha en giltig spelarlicens.

Läs mer: www.sesf.se

Turneringspartner

Publiclir är Sveriges största spelförening med nära 50 000 registrerade medlemmar. Publiclir drivs ideellt och är en del av ungdomsförbundet Esport United. Föreningen grundades redan 2012 och har sedan dess  stöttat svensk e-sport och hjälpt spelare och lag att ta sig till olika evenemang. Publiclir åker på evenemang runt om i Sverige och arrangerar olika former av tävlingar. Att bli medlem kostar inget och ger en rad olika förmåner som tex access till spelservrar.

Läs mer: www.publiclir.seHögskolan i Halmstad

Varför ska du som student välja att studera vid just Högskolan i Halmstad? Jo, för att vi är ett ungt och innovativt lärosäte som rustar våra studenter för framtiden, med toppmoderna och digitala labb- och lärandemiljöer, i nära samverkan med arbetslivet, och med möjlighet att studera och forska inom vår innovationsprofil. Besök oss på www.hh.se!

Läs mer:http://www.hh.se