Partners

Högskolan i Halmstad

Varför ska du som student välja att studera vid just Högskolan i Halmstad? Jo, för att vi är ett ungt och innovativt lärosäte som rustar våra studenter för framtiden, med toppmoderna och digitala labb- och lärandemiljöer, i nära samverkan med arbetslivet, och med möjlighet att studera och forska inom vår innovationsprofil. Besök oss på www.hh.se!

Läs mer:http://www.hh.se

SESF

Svenska e-sportföreningen (SESF) är förbundet som tillhör det Internationella e-sportförbundet och som varje år tar ut det svenska landslaget till e-sport VM. SESF har Svenska Spel som huvudsponsor, och partners som Telia, ABF och Högskolan i Halmstad. Gymnasieligan använder sig av SESF certifieringar av ligan, e-sportdiomare och ställer krav på att alla tävlande ska ha en giltig spelarlicens.

Läs mer: www.sesf.se

ZOWIE

För att ge lagen bästa möjliga förutsättningar på finalerna har vi valt att vända oss till ZOWIE för att försäkra oss om skärmar och gaming gear i toppklass. 

Läs mer: https://zowie.benq.eu/en-se/

Halmstad Convention Bureau 

Läs mer: http://www.halmstadcvb.se


Fristads

Fristads är Sveriges ledande varumärke för arbetskläder och vi är glada över att de har valt att vara med oss i Gymnasieligan. 

Läs mer: www.fristads.com/sv-se/

X-Gamer

X-Gamer är specialiserade på energiboost för e-sportare. 

Läs mer: www.x-gamer.com

Turneringspartner

Publiclir är Sveriges största spelförening med nära 50 000 registrerade medlemmar. Publiclir drivs ideellt och är en del av ungdomsförbundet Esport United. Föreningen grundades redan 2012 och har sedan dess  stöttat svensk e-sport och hjälpt spelare och lag att ta sig till olika evenemang. Publiclir åker på evenemang runt om i Sverige och arrangerar olika former av tävlingar. Att bli medlem kostar inget och ger en rad olika förmåner som tex access till spelservrar.

Läs mer: www.publiclir.se