Information

Gymnasieligan HT22

Nu är det dags för höstens och årets sista upplaga av Gymnasieligan! I höst har vi tillsammans med våra samarbetspartners haft möjlighet att utveckla Gymnasieligan vidare där vi inte bara ökar priserna, men också för första gången lägger till ett nytt spel under namnet Gymnasieligan. Totalt står priser för över 60 000 SEK på spel och Sveriges gymnasieskolor ska nu göra upp om titeln. Spelen som vi i höst kommer arrangera är Counter-Strike: Global Offensive (5v5), League of Legends (5v5), Rocket League (3v3) och för första gången Valorant (5v5). I årets upplaga kommer även ett fair play pris delas ut och giveaways kring evenmenaget. Vi är oerhört glada att City of DreamHack – JönköpingHouse of Minds och HyperX som har gjort höstens upplaga möjlig.

Tävla på plats i Jönköping!
I år kommer vi arrangera slutspelet på plats i Jönköping tillsammans med Jönköpings Kommun. Slutspelet kommer vara under 10-11 december. Vi kommer att som vanligt spela kvalturneringarna online och sedan kommer lagen som kvalar vidare åka och tävla i Jönköping. Vi kommer att spela 2st kval i samtliga spel. I CS:GO kommer top 4 gå vidare till Jönköping, och top två kommer gå vidare i de andra spelen. Alltså 8 lag i CS:GO, 4 i LoL, RL och Valorant.

Vilka får delta?

Gymnasieligan är gjord för er som går i 8:an, 9:an samt Gymnasiet och är självklart helt gratis att delta i.

CS:GO: Tre av fem måste gå i samma skola för att delta i Gymnasieligan.
Valorant: Tre av fem måste gå i samma skola för att delta i Gymnasieligan.
League of Legends: Tre av fem måste gå i samma skola för att delta i Gymnasieligan.
Rocket League: Två av tre måste gå i samma skola för att delta i Gymnasieligan.

Anmäl er till Gymnasieligan:

Ni kan redan nu anmäla ert skollag till Gymnasieligan HT22. Ni får anmäla er till flera kval, lyckas ni kvala vidare så kommer ni inte kunna spela i de andra kvalen. Mer information kommer ges ut till de framkvalade lagen.

Läs mer om vilka tider som gäller och hur ni anmäler er här.